Vi är den tandläkare du behöver i Malmö

Kunden och patienten i centrum! Det är vårt mål och detta gäller både service och vård. Vi ska vara den tandläkare man rekommenderar vidare och vi ska vara den man väljer att återkomma till. Samtliga våra behandlingar sker på ett professionellt sätt och är baserade på forskning och vetenskap. Vi vänder oss till alla och kan utföra enklare undersökningar såväl som mer avancerad tandkirurgi.

Traditionell tandvård, akut tandvård och estetisk tandvård

Har du varit med om en olycka eller drabbats av akut tandvärk? Vi hjälper dig gärna. Vi har alltid en tandläkare á jour som står redo att rycka in vid akuta lägen. Ambitionen är att ge dig en tid så snabbt som möjligt och gärna redan samma dag. Hjälpen ska kunna ges lika snabbt som olyckan varit framme. Vi är även framstående inom estetisk tandvård såsom skalfasader och tandblekning samt traditionell tandvård såsom regelbundna undersökningar, behandling av karies med mera.

tandvård i malmö

Rädd för tandläkare? Kom till oss för ett möte. Vi har utvecklat metoder för behandling av personer med tandläkarskräck. Dessa bygger på kommunikation och information. Du ska veta vad som ska behandlas, hur behandlingen ska se ut och vads om sker då den väl är igång. Vi är aldrig rädda att avbryta och börja om vid ett senare tillfälle om det krävs. Ibland behöver man ta ett break och samla ny kraft för att ta sig vidare.

Alla behandlingar går att få smärtfria genom lokalbedövning och om du är rädd för sprutor så kan vi smörja på en bedövande kräm innan. Vi är, kort och gott, en tandläkare som passar alla personer och alla plånböcker. God tandvård avgörs inte av förmögenhet eller inkomst. Vi ger alla en möjlighet till friska, fräscha och rena tänder. Välkommen till oss!

Din tandläkare i Malmö