Vi erbjuder alla tänkbara behandlingar

Vi är en tandläkarmottagning som erbjuder alla tänkbara behandlingar för våra patienter. Oavsett om du besöker oss för en enklare undersökning, för att utföra någon form av estetisk behandling eller för avancerad tandkirurgi - för tandimplantat, exempelvis - så garanteras du bästa tänkbara vård.

Vi hjälper dig med det mesta inom tandvård

Samtliga våra behandlingar utförs av erfaren och utbildad personal. Behandlingarna i fråga baseras på vetenskap och på forskning och materialet som används är av högsta kvalitet - tillverkat i Sverige. Det senare innebär en högre kostnad för oss, men det är värt varende krona i slutändan. God kvalitet kostar och ju bättre material man använder - desto bättre blir också oddsen för en framgångsrik framtid för våra patienter.

röntgenbild skalfasad malmö

Det är också målet. Du ska vara nöjd, du ska känna dig väl omhändertagen och den behandling som genomförts ska hålla långt, långt in i framtiden. Vi ger dig grunden till ett hälsosamt liv - allt startar med friska tänder och god munhälsa. Här följer några av de behandlingar vi erbjuder, utöver skalfasader, men om du inte hittar den metod/behandling du söker så kan du höra av dig. Vi erbjuder, som sagt, allt inom traditionell tandvård.

  • Invisalign: Invisalign är en osynlig tandställning som reglerar dina tänder utan att någon märker det. Skenorna är genomskinliga och ska sitta på dygnet runt - detta med undantag för vid måltider och vid tandborstning. Fördelen med denna metod är att du själv kan välja vilka tänder som ska regleras, exempelvis i samband med att snett bett. Man använder sig av teknik och digitala lösningar som ger dig en möjlighet att se hur det färdiga resultatet kommer att se ut - något som även gör att du kan vara med och påverka. En bra lösning för den som vill ändra och reglera bettet vid vuxen ålder och där man inte vill använda sig av en traditionell tandställning.

  • Tandimplantat: Har du tappat tänder? Då kan tandimplantat vara lösningen. Besöker du oss så erbjuder vi en fri konsultation där vi tittar närmare på dina förutsättningar och ser över vilka förväntningar du har. Tandimplantat är ett komplext ingrepp som inte passar alla. Har du rätt förutsättningar - ett starkt käkben, god munhälsa och ett bra allmäntillstånd - så kan definitivt tandimplantat komma att ge dig goda möjligheter till att återigen få tänder som känns exakt som dina ordinarie. Man borrar fast titanskruvar i käkbenet och därefter så fäster man kronor i dessa. Titan välkomnas ofta av kroppen och det ger alltså en permanent lösning - om allt går som det ska och där operationen sköts av erfarna och skickliga tandkirurger och tandläkare. Vi har lång vana och använder den bästa utrustningen som finns på marknaden.

  • Tandblekning. Ett alternativ till en skalfasad kan vara en tandblekning. Hos oss kan du välja att bleka dina tänder på plats eller att köpa ett kit som ger dig möjlighet att bleka tänderna hemma. Vi använder marknadens bästa produkter som ger dig vita tänder utan att tänderna i fråga tar skada. Vill du ha ett vitt leende att visa omvärlden så hjälper vi dig gärna!
Vi har öppet alla dagar